top of page
Zoeken
Foto van schrijverHans

VERUEŇO MENU 2022

Bijgewerkt op: 1 sep. 2022


Wat u als bezoeker op zondag muzikaal voor de kiezen krijgt, krijgt u zaterdag als voorproefje al op uw bord: een reis langs de Middellandse Zee.

 

Voorgerecht:

• Focaccia met olijfolie en hummus

• Artisjok, olijven, tortilla patatas, gegrilde courgette, gegrilde pruimtomaat en wat de kok nog voor andere lekkere tapas bereidt

 

Hoofdgerecht:

• Maghrebstoof in bladerdeeg, groenten, gedroogde vruchten en noten, met een kruidenmix van kaneel, gember, komijn, paprika, kurkuma en koriander. Op een bedje van verse tuinkruiden, sla en gegarneerd met gegrilde paprika

• Syrische tuinbonen

• Libanees gekruide aardappels

• Pilav

• Tabouleh

 

Nagerecht:

Trio Too Much

• Malabi met rozenwater

• Eiwitschuim met crème fraîche, limoenwrongel, mango en geroosterde kokos

• Baklava

 

Dit menu is vegetarisch en overwegend veganistisch.




48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Let's be Gypsies

Yorumlar


bottom of page