VERUEŇO MENU 2022
Bijgewerkt op: 1 sep. 2022
Wat u als bezoeker op zondag muzikaal voor de kiezen krijgt, krijgt u zaterdag als voorproefje al op uw bord: een reis langs de Middellandse Zee.
Voorgerecht:
• Focaccia met olijfolie en hummus
• Artisjok, olijven, tortilla patatas, gegrilde courgette, gegrilde pruimtomaat en wat de kok nog voor andere lekkere tapas bereidt
Hoofdgerecht:
• Maghrebstoof in bladerdeeg, groenten, gedroogde vruchten en noten, met een kruidenmix van kaneel, gember, komijn, paprika, kurkuma en koriander. Op een bedje van verse tuinkruiden, sla en gegarneerd met gegrilde paprika
• Syrische tuinbonen
• Libanees gekruide aardappels
• Pilav
• Tabouleh
Nagerecht:
Trio Too Much
• Malabi met rozenwater
• Eiwitschuim met crème fraîche, limoenwrongel, mango en geroosterde kokos
• Baklava
Dit menu is vegetarisch en overwegend veganistisch.
Yorumlar