• Hans

Menu Verueño diner

Bijgewerkt op: aug 25

Dit jaar valt er een tweetal erg leuke dingen te vertellen rondom onze toch al zo leuke diner/livemuziek zaterdagavond. Ten eerste wordt het diner gemaakt door enkele leden van onze fameuze cateringploeg, een drietal vrijwilligers die fantastisch kunnen koken en die met ziel en zaligheid een heerlijk diner voorbereiden met een Argentijnse twist. Het menu is onderaan dit bericht te lezen.

Ziel en zaligheid is zeker ook van toepassing op een aantal jonge worstenmakers die zichzelf treffend Worsie noemen. Dit is hun statement:

Worsie staat voor ambachtelijke worst met een twist. Gemaakt met eerlijk vlees afkomstig van lokale boeren. Hierdoor houden we de keten van boer tot bord heel kort, weten we dat de dieren een goed leven hebben gehad en zijn de worsten extra smaakvol!



Een jong bedrijfje uit Vlaardingen dat snel aan de weg timmert op een respectvolle manier voor dier en mens. Maar het leuke zit ‘m er in dat een van deze jonge worstenmakers óók een vrijwilliger van Verueño is en dat twee verschillende worsten in het menu verwerkt gaan worden. Zo houdt ook Verueño de keten erg kort!

Het menu voor zaterdagavond 4 september 2021:

• Rauwkost, tortillachips en chimichurri om te dippen

• Salmorejo: een soep die klinkt als een Argentijnse dans. De oorsprong van deze traditionele koude soep op basis van rijpe tomaten is echter Andalusië

• Argentijnse bonen/mais stoofschotel met ambachtelijke, (h)eerlijke chorizo en worst van Worsie met daarbij een groene salade en maisbroodjes

• Burned cheesecake met dulce de lecce

Dat leest al lekker, laat staan hoe het smaakt! Wellicht zijn er nog enkele kaarten beschikbaar, het gaat erg hard en inschrijven is verplicht. Het menu kost 25 euro en inschrijven kan via

http://www.verueno.nl/events/diner-met-livemuziek

Hieronder nog een leuke link naar de Holy Hoeve, waar het vlees van ons menu vandaan komt.

Home - Holy Hoeve (deholyhoeve.i



54 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven