Leadbeaters

Een Amerikaans thema en Verueño gaat klappen en stampen met Leadbeaters! Leadbeaters brengen met hun rauwe mix van Amerikaanse traditionals, bluegrass, old time, blues, folk en gospel een muzikale aubade aan de hopelozen, de klaplopers, de armoedzaaiers, de amokmakers en de buitenbeentjes.

Na de luidruchtige scheiding van ’s lands eerste streetgrass-formatie The Pedro Delgados bleef tussen de rockende puinhopen een zachte kern over. Drie mannen, niet per se met baarden, maar wel met bravour en branie besloten als gelegenheidsformatie alleen bij gelegenheid te formeren. Die gelegenheid diende zich al snel wekelijks aan en nu timmert Leadbeaters hard aan de bluegrass/folk-weg. Dat doen ze in beginsel met banjo, gitaar, contrabas en samenzang, maar hun hart en podium is groot genoeg voor gepassioneerde muzikale broeders. Wellicht speelt er opeens een violist mee, of een mondharpheld. En zo wordt ieder optreden een groots feest, waar kelen worden gespoeld, handen worden geklapt, voeten worden gestampt en lood wordt geslagen. Hulde!

Leadbeaters speelden o.a. in Paradiso, bij de Top2000 a gogo, op Lowlands 2016 en dit jaar op het inmiddels vermaarde Rotterdam Bluegrass Festival.

Luister en kijk alvast maar even:

https://m.facebook.com/leadbeatersmusic/

https://www.leadbeaters.net

healthywomenlifestyle.net/cabergoline
healthywomenlifestyle.net/letrozole