Financiële steun en medewerking

Verueño is mede mogelijk gemaakt door de steun van:

 

Gemeente Schiedam

Bravenboer Projects:  Jasper Bravenboer van Bravenboer Projects sponsort de verlichting en zorgt ervoor dat het rond de koepel op zaterdagavond prachtig verlicht is. Ook stelt hij de dixi’s voor ons ter beschikking.

Choripan: Op zaterdag en zondag kunt u genieten van de hemelse gerechten van onze Choripan-man; in een handomdraai tovert hij zijn kleurige bak-fiets om tot bakplaat en daar bereidt hij overheerlijke Argentijnse worstjes op.

Post Scriptum: Evenals vorig jaar zal Ruud Aret van boekhandel Post Scriptum u verrassen met een kraam vol mooie boeken met wereldliteratuur. Beslist de moeite waard om er eens tussen te snuffelen; u vindt er vast iets bij naar uw smaak!

Boko Flowers: Ook deze keer voorziet Boko Flowers (de populaire bloemenwinkel uit onze eigen wijk!) ons van schitterende boeketten, die wij als dank en geste kunnen schenken aan de optredende artiesten/muziekanten.

 Sklep Halinka: De Poolse winkel Sklep Halinka sponsort Verueño met hapjes, in het kader van het Poolse programma op zondagmiddag.

 

En we zijn heel blij met de hulp van een aantal vrijwilligers, die zich enthousiast inzetten voorVerueño

Wij danken deze instanties en medewerkers, die zich zo betrokken tonen met ons festival!

Kalasjnikova